18 August 2022
ABONE OL

Keşan Ücretli Kamp Alanları

Keşan kamp alanları, ücretli ve ücretsiz alternatifleri ile kamp severlere seçme şansı sunuyor. Sahilleri, denizi ve yemyeşil doğası ile eşsiz bir görüntüye sahip olan Keşan, pek çok kişinin gezi listesine eklediği yerlerden biri oluyor. Bu noktada çeşitli kamp alanları ile kişilerin ihtiyaçlarına uygun imkanlar sunan Keşan, oldukça tercih ediliyor. Doğa ile baş başa, sessiz ve sakin bir kamp deneyimi yaşamak için en ideal yerlerden biri olan Edirne kamp alanları, yeşilin göbeğinde bulunan hem ücretli hem de ücretsiz seçenekleri ile birçok olanak sunuyor.

Keşan Ücretli Kamp Alanları

Gökçetepe Tabiat Parkı Kamp Alanı

Gökçetepe Tabiat Parkı, Saros Körfezi’nde bulunan kamp alanıdır. Edirne’nin Keşan ilçesinde yer alan bu kamp alanı, geniş çam ormanları, temiz havası ve yeşil manzaraları ile harikalar yaratıyor. Karavan ve çadır kampı için uygun olan Gökçetepe Tabiat Parkı, İstanbul ile yakın olması sebebi ile sıklıkla tercih ediliyor.

Doğa sporları için uygun bir alan sunan Gökçetepe Tabit Parkı, dalgıçların uğrak mekanları arasında bulunuyor. Aynı zamanda kafe, restoran, çeşme, tuvalet ve banyo gibi imkanlara sahiptir. Bunların yanı sıra internet, elektrik, şemsiye, şezlong, futbol sahası, okçuluk, yürüyüş alanı, tiyatro ve daha pek çok olanağı bulunuyor.

Uzunkum Plajı Kamp Alanı

Uzunkum Plajı, İbrice Limanı’na 2 kilometre mesafede bulunuyor. Edirne’nin Keşan ilçesinde yer alan Uzunkum Plajı Kamp Alanı, aileniz ve arkadaşlarınız ile rahatlıkla tercih edebileceğiniz kamp alanları arasında bulunuyor. Uzunkum Plajı Kamp Alanı’nda kişilerin gereksinimlerini karşılayabilecekleri çeşme, tuvalet, büfe, plaj, şemsiye, şezlong, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları ve daha birçok imkan sunuluyor. Denize sıfır olan bu kamp alanında hem kumsalın tadını doyasıya çıkarabilir hem de denize girebilirsiniz. Bu kamp alanında ormanlık alana çadırınızı kurabilirsiniz.

Danişment Tabiat Parkı Kamp Alanı

Danişment Tabiat Parkı Kamp Alanı, Edirne kamp yerleri arasında yer alıyor. Bu kamp alanı Edirne’nin Keşan ilçesinde hizmet veriyor. Gökçetepe Tabiat Parkı ile aynı sahil hattında yer alan bu kamp alanı, denize sıfır bir konuma sahiptir. Kamp kurabileceğiniz, piknik yapabileceğiniz, denize girebileceğiniz, yürüyüş yapabileceğiniz bu alan, kendine ait plajı olması sebebi ile sıklıkla tercih ediliyor. Aynı zamanda şemsiye, şezlong, soyunma kabini imkanları ile kişilerin rahat bir kamp deneyimi yaşamalarına yardımcı oluyor.

Danişment Tabiat Parkı etrafından bulunan pek çok işletme sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Kır lokantası, çocuk oyun alanları, kır kahvesi, bulaşık yıkama yeri, voleybol sahası, otopark gibi çeşitli olanaklarla sizlere rahat bir tatil sunuyor.

Fevzi Paşa Mocamp Kamp Alanı

Keşan Erikli kamp alanları arasında yer alan Fevzi Paşa Mocamp Kamp Alanı, hem çadır kampı kurabileceğiniz hem de bungalov evlerde konaklayabileceğiniz geniş imkanlar sunuyor. Bu tatil yeri, konumu sebebi ile yayla havası alınabilecek doğal bir güzellikle sizleri karşılıyor. Yemyeşil bir kamp deneyimi yaşayabileceğiniz oksijen deposu bu kamp alanında ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz çeşitli olanaklar da bulunuyor. Aynı zamanda serpme kahvaltı, restoran, elektrik, banyo, çeşme, tuvalet, yürüyüş alanı ve otopark gibi olanakları da mevcut.

0 Yorum

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Erikli Plajı Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Uzunkum Plajı Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Saros Körfezi Gezilecek Yerler
GEZİ REHBERİ
Karaağaç Tren İstasyonu Tarihi