07 September 2022
ABONE OL

İtalyan Koyu Kamp Alanı Nerede, Nasıl Gidilir? Olanakları

İtalyan Koyu kamp alanı, Trakya’nın el değmemiş doğa harikalarını ayaklar altına seriyor. Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı olan Mecidiye bölgesinde yer alan İtalyan Koyu kamp alanı, deniz kum ve güneşin buluştuğu bir cennet köşesi olarak tanınıyor. İtalyan Koyu’nun hemen köşe tarafında Cenevizlilerden kalan tarihi bir kalenin kalıntıları görülüyor. Tarihin tozlarını taşıyan kale kalıntıları manzarası ile nefesinizi tutabilirsiniz.

İtalyan Koyu Kamp Alanı Nerede, Nasıl Gidilir? Olanakları

Çadırlı kampçılık yapmayı sevenlerin uğrak noktalarından biri olan İtalyan Koyu kamp alanı, aynı zamanda fotoğrafçıların da kadrajlarına yansıyan manzaralara ev sahipliği yapıyor. Sessizliği ile tanınan bu koy, Saros Körfezi manzarasına karşı güzel bir kamp alanı sunuyor. Edirne İtalyan Koyu, sabah dalga sesleri ile uyanabileceğiniz, geceleri ise sessiz ve sakin bir şekilde uykuya dalabileceğiniz bir kamp alanı sunuyor.

Erikli İtalyan Koyu konaklama imkanlarından biri olan kamp, denize sıfır, geniş ve sessiz bir alan sunan bu yerde idealdir. Market, büfe, internet, elektrik, duş, tuvalet gibi temel ihtiyaçların çoğunu karşılamak için olanak olmadığından dolayı ihtiyaç duyacağınız şeyleri yanınızda getirmeniz gerekiyor.

İtalyan Koyu, tatilcilerin dikkatini üstüne çekiyor. Bu benzersiz güzellikteki koyda ücretsiz kamp yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Peki, İtalyan Koyu nerede, İtalyan Koyu’na nasıl gidilir?

İtalyan Koyu Kamp Alanı Nerede, Nasıl Gidilir?

İtalyan Koyu Edirne şehir merkezine 146 kilometre mesafede bulunuyor. Şehir merkezinden yapılan 2 süren yolculuklar sonucunda İtalyan Koyu’na varılabiliyor. Kendi aracınız veya kiralık araç ile varabileceğiniz İtalyan Koyu’na toplu taşıma ile ulaşım sağlanamıyor. Edirne İtalyan Koyu yol tarifi, kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Toplu taşıma araçlarını kullanarak Keşan’a kadar gelinebiliyor fakat İtalyan Koyu’na gidebilmek için kendinize ait bir araca ihtiyacınız oluyor. İtalyan Koyu Mecidiye sahilinin yol ayrımında sapağa girmeden düz bir şekilde devam ettiğiniz zaman karşınıza çıkıyor.  

İtalyan Koyu Kamp Alanı Olanakları

Saros Körfezi İtalyan Koyu, kendi suyunu kendinin temizlemesi ile ünlü bir yerdir.  İtalyan koyu kamp alanı içerisinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir imkan bulunmuyor. Yalnızca yaz aylarında şemsiye ve şezlong kiralaması yapılıyor. Bu sebeple bu koya kamp yapmak için gelenlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlıklı gelmeleri gerekiyor.

0 Yorum

Benzer İçerikler

GEZİ REHBERİ
Erikli Plajı Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Uzunkum Plajı Nerede? Nasıl Gidilir?
GEZİ REHBERİ
Saros Körfezi Gezilecek Yerler
GEZİ REHBERİ
Karaağaç Tren İstasyonu Tarihi