01 June 2021
ABONE OL

Trakya'da İlkokul ve Ana Sınıflarında Yüz Yüze Eğitim Sevinci

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında "kademeli normalleşme" sürecine geçilmesiyle ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında yüz yüze eğitim başladı.

Trakya'da İlkokul ve Ana Sınıflarında Yüz Yüze Eğitim Sevinci

Milli Eğitim Bakanlığının, ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında yüz yüze eğitime geçileceği kararı üzerine Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki okullarda öğrenci ve öğretmen hareketliliği başladı. Trakya'da belirtilen kademeler arasında yer alan ilkokul ve okul bünyesindeki ana sınıflarına giden öğrenciler de anne ve babalarıyla eğitim kurumlarının yolunu tuttu.

Öğrencilere Salgın Tedbirleri Hakkında Hatırlatmalarda Bulunuldu

Sabah saatlerinde okullarına giden öğrencilerin Covid-19 tedbirleri kapsamında okul binalarına girişleri sağlandı. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak sıralarındaki yerlerini alan öğrenciler, öğretmenleri ile buluşmanın sevincini yaşadı.

Edirne'de 75. Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa Doğan, öğrencilere salgın tedbirleri hakkında hatırlatmalarda bulundu.

75. Yıl İlkokulu öğrencisi Yaman Şenyurt, yüz yüze eğitimin başlamasına sevindiğini söyledi. Evde sıkıldığını, vaktinin çoğunluğunu internette geçirdiğini belirten Şenyurt, "Arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok özledim. Okulda da maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyacağız. Okulumuz başladığı için çok sevinçliyim." dedi.

Tekirdağ Süleymanpaşa İlkokulunda da öğrenciler maske ve mesafe kuralına uygun olarak sınıflara alındı. Sınıflara sosyal mesafe kuralına uygun olarak yerleştirilen öğrenciler ders başı yapmanın mutluluğunu yaşadı.

0 Yorum

Benzer İçerikler

EĞİTİM
Trakya Üniversitesi Rehberi