19 September 2022
ABONE OL

Edirne Tur Şirketleri – Edirne Yurt içi ve Yurt Dışı Turlar

Edirne tur şirketleri hem yurt içi hem de yurt dışı yolculuk hizmetleri konusunda sıklıkla tercih edilir. Servis taşımacılığı, araç kiralama ve konaklama olanakları ile faaliyet sürdüren Edirne tur şirketleri, çeşitli yenilik ve imkanlarla kaliteli hizmet verir.

Edirne Tur Şirketleri – Edirne Yurt içi ve Yurt Dışı Turlar

Edirne tur şirketleri Edirne ‘de; Tarihi Meriç Köprüsü, Lozan Anıtı, Tarihi Tren İstasyonu, Balkan Şehitliği, II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, Üç Şerefeli Camii, Eski Camii, Arasta Çarşısı gibi turistik ve tarihi mekanlara gezi düzenler. Bunun yanı sıra aynı tur içerisinde hem Edirne hem de Balkanları gezebileceğiniz seçenekler de mevcut. Balkanların turistik ve görülmeye değer yerlerini gezip görebileceğiniz Edirne kalkışlı turlar; konaklama, yeme içme ve tüm geziler dahil olmak üzere çeşitli imkanlar sağlar.

Edirne Tur Şirketleri

Edirne tur şirketleri, yıllardır yurt içi ve yurt dışında tarihi ve merak edilen turlar düzenler. Bu turlarda, isteğe bağlı olarak grup başvurularında özel tur ve rehber hizmeti verilir. Edirne bölgesinde pek çok işyeri ve okul servis hizmeti kaliteli bir şekilde verilir. Servis araç kiralama hizmeti sunan tur şirketleri, aracın özellikleri göz önünde bulundurularak ücret skalası hazırlar.

Gezide aranan en önemli hizmetler arasında konaklama hizmeti bulunur. Tura katılan kişilerin güvenli ve kaliteli hizmet veren otellerde konaklama yapması sağlanır. Hazırlanan tur programlarında gezilecek yerler kişilerin oldukça ilgisini toplar. Gezilen yerlerin ünlü yemekleri tadılır. Gezginlerin keyifli ve rahat bir tur geçirmelerini sağlayan bu turlar uygun fiyat seçenekleri ile Edirne’den hareket eder.

Kişi sayısına uygun araç ayarlanan Edirne gezi turları, lüks otobüsler ile ulaşım sağlar. Edirne turları; çevre gezileri, rehberlik hizmetleri, zorunlu seyahat sigortası ve ikram gibi çeşitli olanaklar ile gezginlere benzersiz bir gezi deneyimi yaşatır. Aynı zamanda tur fiyatına dahil olmayan müze ve öğle yemeği seçenekleri de kişilere sunulur.

Edirne Yurt İçi ve Yurt Dışı Turlar

Edirne yurt içi ve yurt dışı turlar; şehrin tarihi, kültürel ve doğal turistik yerlerine ve Balkanlarda bulunan en güzel mekanlara yolculuk yapar. Çoğunlukla Edirne kalkışlı olan bu turlar, birkaç gün sürer ve bu birkaç gün içerisinde gün gün ayrılan gezi planları yapılır. Sabah belirtilen kalkış noktalarında buluşulup başlayan gezi, Edirne’den Balkanlara benzersiz bir deneyim yaşatır.

0 Yorum

Benzer İçerikler